dagens ridpass

Idag klippte jag Calle för första gången och han blev riktigt snygg! Han är så fin Calleponken. Han va jättesnäll och lät mig klippa överallt, han sov och njöt! När jag klipper, klipper jag hela hästen alltså huvud och ben. Idag kunde jag dock inte klippa Calles ben eftersom dem var blöta. Har ju varit riktigt kasst väder hela dagen eller vad tycker ni? Jag ville egentligen rida ut men så blev det inte. Jag ska nog klippa klart benen på honom på lördag ev och detaljklippa.
Jag red Rille först och han va ruuuskigt fin idag! Har haft lite problem med att sätta honom på rumpan och bära sig själv men nu klarar han det galant i skritt och trav. Han har verkligen stärkt sig under de senaste månaderna. Det är fortfarande svårt i galoppen och vänstervarvet är svårare att komma åt honom ordentligt. Det kommer det kommer!
Sen red jag Calle. Det var några som hoppade samtidigt så det va svårt att få honom att koncentrera sig på mig. Han va riktigt jobig i början, tog inget stöd på bettet och travade inte med hela kroppen så jag fick sparka på lite och ha ökad trav ett tag. Sen började han jobba fint med rygg och bakben. Travade mest och red mycket lösgörande. Han lossnade riktigt bra i vänster men höger får jag knappt igenom honom men blev någolunda bättre efter ett tag.
Han fick jobba på ganska hårt och blev svettig.
//Nicole

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fin bild!!

2010-10-20 @ 09:53:38
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0